De nieuwe norm voor kwaliteit

Liftinterieur

Een liftinterieur is een belangrijke schakel in de beleving die een gebruiker of bezoeker heeft van het gebouw waarin hij of zij zich bevindt.

Wij zijn in staat om voor elke situatie een passend interieur te realiseren. 

Primair werken wij in samenwerking met de partij die het liftonderhoud uitvoert.

De mogelijkheden zijn legio. Of het nu een basisbekleding moet zijn, een luxere variant of een liftinterieur onder architectonisch ontwerp, NK Liftinterieur denkt mee met opdrachtgever, gebruiker en liftonderhoudspartij. Samen problemen, in een zo vroeg mogelijk stadium, herkennen en oplossen is ons doel.

Elke te bekleden liftkooi wordt vooraf nauwkeurig ingemeten door onze inmeetspecialist. Na een kort werkvoorbereidingstraject worden de benodigde materialen in onze eigen werkplaats tot op de millimeter op maat geproduceerd. Na de benodigde kwaliteitscontroles laden onze montage-experts de materialen om vervolgens op locatie de liftkooi te bekleden. Bij modernisering van het bestaande liftinterieur zal een basisbekleding binnen twee werkdagen worden aangebracht. Om de stilstand van de liftinstallatie en de bijbehorende overlast voor de liftgebruikers tot een minimum te beperken worden vooraf duidelijke afspraken inzake de planning gemaakt. Na uitvoering van de werkzaamheden kunnen de liftgebruikers genieten van een up-to-date liftinterieur, het kersje op de taart mocht u tot modernisering van de lift overgaan.

De montage van de liftinterieurs vindt plaats door heel Nederland, zowel nieuwbouw liften als modernisering van bestaande liften. Hierbij worden grootschalige projecten gerealiseerd, maar ook zeer speciale liftinterieurs die geheel op maat en naar de wens van de klant worden uitgevoerd. Hierbij kan onder andere worden gedacht aan speciale houtfineer afwerkingen, marmeren vloeren, speciale spiegelvormen, leuningen en zitbanken, eventueel weggewerkt in de wand. 

Wij hebben de volgende concepten:

Liftinterieur
Een liftinterieur is een belangrijke schakel in de beleving die een gebruiker of bezoeker heeft van het gebouw waarin hij of zij zich bevindt.

Wilt u meer informatie? of een offerte aanvragen?