De nieuwe norm voor kwaliteit

KWALITEIT ONTMOET FLEXIBILITEIT

In 2005 werd de basis gelegd voor iets goeds, namelijk de samenwerking tussen Dewhurst PLC en NK Liftinterieur bv.

Het resultaat van deze samenwerking betekent voor de Benelux dat de kwalitatief hoogwaardige materialen van Dewhurst op een eenvoudige manier beschikbaar zijn.

Het belangrijkste aspect is de mogelijkheid om snel op maat gemaakte tableaus te leveren. Speciale mindervaliden tableaus of bijvoorbeeld tableaus geïntegreerd in een leuning zijn verkrijgbaar op klantspecificatie.

Het totaalpakket van tekenen, watersnijden, graveren en de assemblage van de Dewhurst componenten heeft een klant specifiek tableau tot gevolg, dat ook nog eens met een minimale levertijd kan worden geleverd.

Voor de liftexperts die bekend zijn met de voormalige Dupar drukknoppen en de degelijke kwaliteit, dit betreffen dus de Dewhurst componenten.

De diversiteit aan mogelijkheden [enkele terugmelding, dubbele verlichting, twee kleuren verlichting in de drukknop] sluiten perfect aan bij NK Liftinterieur bv.

TFT scherm, standaanwijzer, noodverlichting, sleutelschakelaar, grootvlak drukknoppen, braille uitvoering, vierkant of rond, indirecte signalering, de mogelijkheden zijn legio.

Het voordeel van een wereldspeler is dat de ontwikkelingen in de [liften]wereld op de voet worden gevold en de producten worden ontwikkeld of aangepast op de vragen uit de markt.

Gebruik deze link naar de Dewhurst site voor een overzicht van alle leverbare componenten.

KWALITEIT ONTMOET FLEXIBILITEIT
Hoogwaardige drukknoppen van DeWhurst

Wilt u meer informatie? of een offerte aanvragen?