De nieuwe norm voor kwaliteit

KWALITEIT ONTMOET FLEXIBILITEIT

Mededeling Dewhurst UK:

"

COVID-19 Sluiting van Dewhurst UK

Vrijdag 27 maart

We hebben het besluit genomen om de activiteiten bij Dewhurst UK te sluiten totdat duidelijk wordt dat het veilig en verstandig is om terug te keren.

In de afgelopen week is het steeds moeilijker geworden om zoiets als een normale productie te handhaven naarmate meer leveranciers en klanten hun deuren sluiten.

Tegelijkertijd, hoewel er de wens is om 'de industrie draaiende te houden', moet de noodzaak om 'thuis te blijven' en de NHS te beschermen onze doorslaggevende actie zijn.

Wanneer we terugkeren, kijken we ernaar uit om uw huidige en toekomstige bestellingen te vervullen. We danken u allen voor uw steun in deze zeer uitdagende tijden.

"

NK Liftinterieur zal de Dewhurst componenten welke nog voorradig zijn leveren, echter kunnen wij gezien de tijdelijke productiesluiting in Engeland momenteel helaas geen levertijden garanderen.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

In 2005 werd de basis gelegd voor iets goeds, namelijk de samenwerking tussen Dewhurst PLC en NK Liftinterieur bv.

Het resultaat van deze samenwerking betekent voor de Benelux dat de kwalitatief hoogwaardige materialen van Dewhurst op een eenvoudige manier beschikbaar zijn.

Het belangrijkste aspect is de mogelijkheid om snel op maat gemaakte tableaus te leveren. Speciale mindervaliden tableaus of bijvoorbeeld tableaus geïntegreerd in een leuning zijn verkrijgbaar op klantspecificatie.

Het totaalpakket van tekenen, watersnijden, graveren en de assemblage van de Dewhurst componenten heeft een klant specifiek tableau tot gevolg, dat ook nog eens met een minimale levertijd kan worden geleverd.

Voor de liftexperts die bekend zijn met de voormalige Dupar drukknoppen en de degelijke kwaliteit, dit betreffen dus de Dewhurst componenten.

De diversiteit aan mogelijkheden [enkele terugmelding, dubbele verlichting, twee kleuren verlichting in de drukknop] sluiten perfect aan bij NK Liftinterieur bv.

TFT scherm, standaanwijzer, noodverlichting, sleutelschakelaar, grootvlak drukknoppen, braille uitvoering, vierkant of rond, indirecte signalering, de mogelijkheden zijn legio.

Het voordeel van een wereldspeler is dat de ontwikkelingen in de [liften]wereld op de voet worden gevold en de producten worden ontwikkeld of aangepast op de vragen uit de markt.

Gebruik deze link naar de Dewhurst site voor een overzicht van alle leverbare componenten.

KWALITEIT ONTMOET FLEXIBILITEIT
Hoogwaardige drukknoppen van DeWhurst

Wilt u meer informatie? of een offerte aanvragen?